BEKİR KUVVET ERİM MÜJDEYİ VERDİ! AYDIN İÇİN ÖNEMLİ OLAN O PROJE ONAYLANDI

BEKİR KUVVET ERİM MÜJDEYİ VERDİ! AYDIN İÇİN ÖNEMLİ OLAN O PROJE ONAYLANDI

Aydın ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen ve bölgede istihdamı artırması hedeflenen Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Sera Organize Sanayi Bölgesi Projesi’ni Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli onayladı.

HAVADİS HABER-Ege Bölgesi'nin bereketli tarım merkezlerinden biri olan Aydın'da, Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan onay çıktı.

Efeler ilçesinin Kadıköy Mahallesi’ndeki 630 dekar alana yapılacak olan proje için  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin onaylamasıyla dev proje tüzel kişilik kazandı.   Bölgede istihdamın artması hedeflenirken, Aydın’ın tarımsal yatırımın merkezi olması bekleniyor. 

Jeotermal Isıtma ile maliyeti en aza indirerek, üreticinin daha rahat koşullarda üretim yapması sağlanacak projeye ilişkin konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, "İlimiz Efeler ilçemizde 630 dekarlık alana kurulacak olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluş protokolü Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli tarafından onaylanarak, projemiz tüzel kişilik kazandı. Jeotermal Isıtma ile maliyeti en aza indirerek, üreticimizin daha rahat koşullarda üretim yapması sağlanacak. Bu büyük projeyle en önemlisi de istihdam artacak. Biz istiyoruz ki çiftçilerimiz daha fazla üretsin, ürettikçe daha çok kazansın, Aydın’da bir tek vatandaşımız işsiz kalmasın. Efeler Diyarı Aydın’ımızın bereketli toprakları tarımsal yatırımın merkezi olacak inşallah. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

cf6ef85c-6eb7-4dc1-9a65-36cf629f84d0.jpg

c7fdeb4c-7350-4724-a4c1-c8f395e25938.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum