‘Ben Mesih’im’ Dedi, Kilisenin Kapısını Böyle Ateşe Verdi

‘Ben Mesih’im’ Dedi, Kilisenin Kapısını Böyle Ateşe Verdi

Kadıköy’de, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir genç, ‘Ben Mesih’im’ diyerek Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesi’nin kapısını ateşe verdi. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüle...

Kadıköy’de, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir genç, ‘Ben Mesih’im’ diyerek Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesi’nin kapısını ateşe verdi. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen genci, polis etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Olay, saat 20.30 sıralarında, Bahariye Caddesi Nispetiye Sokak’taki Ayia Triada Rum Ortodoks Kilisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ş. isimli akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, elinde karton bir kutuyla kilisenin etrafında gezinmeye başladı. Genç, kilisenin kullanılmayan demir kapısının önüne geldi. Genç, daha sonra yanında getirdiği kutunun içindeki tineri kapının üzerine dökerek ateşe verdi. Tekbir getirerek ‘Ben Mesih’im’ diye bağıran genç, olay yerine sevk edilen polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Akli dengesi yerinde olmayan gencin ateşe verdiği kilise kapısı ise vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Şüpheli genç, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği’nde yapılan işlemlerinin ardından, Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü. Hakkında yakalama kararı olan genç daha sonra cezaevine gönderildi.

Kilisenin kapısını yakan genç, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.