Bozdoğan Kaymakamı'ndan Duygusal Veda

Bozdoğan Kaymakamı'ndan Duygusal Veda

Bozdoğan Kaymakamı Yasin Ardıç, Aksaray Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Bozdoğan halkına veda mesajı yayınladı.

GÜNAY PABUŞÇU-Bozdoğan'da yaklaşık 1 yıldır görev yapan Kaymakam Yasin Ardıç, Aksaray Vali Yardımcılığı'na atandı. İlçeden ayrılmadan önce bir veda mesajı yayınlayan Ardıç, Bozdoğan halkını asla unutamayacağını ifade etti. 

"Bozdoğan'a hizmet etmekten şeref ve mutluluk duydum"

28 Ekim 2019 dan bu yana yürütmekte büyük onur ve gurur duyduğum Bozdoğan Kaymakamlığı görevime, oluşan ihtiyaçtan, devletimizin ve bakanlığımızın tensipleri ile Aksaray Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmemden dolayı veda ediyorum" diyerek açıklamalarına başlayan Ardıç, "Bozdoğanda görev yaptığım yaklaşık 11 aylık süre zarfında Bozdoğanlı hemşehrilerimizle karşılıklı derin bir muhabbet kurduk. Bozdoğan halkıı gerçekten çok misafirperver ve samimi bir duruşun sembolüdür. 
Görev yaptığım süre boyunca Bozdoğanda çalışmaktan ve Bozdoğan'a hizmet etmekten şeref ve mutluluk duydum." dedi. 

"Bozdoğan'ı asla unutmayacağım" 

Bozdoğan için birlikte çalıştığı herkese teşekkürü bir borç bildiğini belirten Ardıç, "Asil olarak ilk görev yaptığım ilçe olması ve halkımızın teveccühünden dolayı Bozdoğan' ı asla unutmayacağımı ifâde etmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki gittiğimiz yerde sizler için her zaman açık bir kapı olacaktır. 
Görev yaptığım süre boyunca ilgilerinden dolayı Başta Bozdoğanlı hemşehrilerim olmak üzere, Bozdoğan için birlikte çalıştığımız herkese teşekkür bir borç bilirim."  ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.