Bozdoğan'a bir müjde daha!

Bozdoğan'a bir müjde daha!

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Bekir Kuvvet Erim, yıkım çalışmalarına başlanan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için bakanlık tarafından ihale onaylandı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Erim, “Kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye’nin geleceği, eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçer. Bunda da mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür. Ülkemizin ekonomik olarak kalkınmasında büyük etkenlerden biri olan sanayinin gelişmesinde meslek liselerimizin payı oldukça büyüktür. Geçtiğimiz günlerde yıkım kararı alınarak, çalışmalara başlanılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bakanlığımız tarafından ihale onayı geldi. “ ifadelerine yer verdi.
24 derslik, 2 atölye ve spor salonu 
Yıkım işlemlerinin ardından ihale sürecinin bitmesiyle yeni okulumuzun inşaatına başlanacağını kaydeden Milletvekili Erim, “24 derslik, 2 atölye ve spor salonu ile birlikte okulumuzun fiziki koşullarının iyileştirilmesiyle öğrencilerimizin öğrenme potansiyelini, refahını ve öğretmenlerimizin motivasyonunu artıracak, kaliteli bir eğitimin önünü açmış olacağız. Yıkım işlemlerinin ardından ihale sürecinin bitmesiyle yeni okulumuzun inşaatına başlanacak, ardından en kısa sürede eğitim-öğretime açacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, emek ve destek veren herkese teşekkür ederek yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

88c321d5-0289-4054-aa05-defab8f6f4d6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.