Bozdoğan'da baraj gölüne düşen balıkçı aranıyor

Bozdoğan'da baraj gölüne düşen balıkçı aranıyor

Bozdoğan'da çiftliklere çarparak tekneden düştüğü tahmin edilen balıkçı ekipler tarafından aranıyor.

Bozdoğan İlçesi Kemer Mahallesinde oturan ve geçimini balıkçılıkla sağlayan Önder Gülhan(45)’ın kullandığı tekne balık çiftliklerine çarpmış halde bulundu. Dengesini kaybederek baraj gölüne düştüğü tahmin edilen balıkçının bulunması için jandarma ve AFAT ekipleri arama çalışması başlattı.

Olay  Akkaya Köyü yakınlarında meydana geldi. Balıkçılık yapan Gülhan pazar günü saat 11:00 sıralarında kendisine ait 6 metrelik teknesiyle beş arkadaşını Güvenler mahallesinden alarak Arapapıştı boğazına tura çıktı.4 saat süren tekne turunun ardından saat 15:30 sıralarında arkadaşlarını aldığı yere bırakan balıkçı, ikamet ettiği Kemer Mahallesinde dönmek üzere tekrar baraj gölüne açıldı.

YAKITI BİTEN TEKNEYİ BALIKÇILAR BULDU

Ava çıkan balıkçılar, Gece saat 12:00 sıralarında Akkaya köyüne 1 Mil mesafede bulunan balık çiftliklerine çarparak saplanmış bir tekne görünce  jandarmaya ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yakıtı bittiği için balık çiftliğine çarpan tekne içinde yaptığı aramada Gülhan’ı bulamadı.

Bekar olan talihsiz balıkçının dengesini kaybederek Baraj gölüne düştüğü tahmin edilirken ,Jandarma ve Afat ekipleri Gülhan’ın bulunması için havadan ve karadan arama çalışmalarını başlattı.

image-1581954663.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.