Bozdoğan’da pozitif koronavirüs (COVID-19) vaka sayısı kaç? İşte cevabı...

Bozdoğan’da pozitif koronavirüs (COVID-19) vaka sayısı kaç? İşte cevabı...

Bozdoğan Kaymakamlığı ilçede 37 pozitif vaka olduğu belirtirken, 355 vatandaşın karantina altına alındığını duyurdu.

GÜNAY PABUŞÇU-Ülke genelinde koronavirüs vaka sayısı günden güne artarken, 24.08.2020 tarihi itibariyle Bozdoğan İlçe Merkezi'nde 3, Altıntaş Mahallesi'nde 16, Tütüncüler Mahallesi'nde 14, Kamışlar Mahallesi'nde 1, Yazıkent Mahallesi ve Güneyyaka Mahallelerinde 1’er ve henüz belirlenemeyen 1 yer dahil olmak üzere toplam 37 COVID-19 vakası tespit edildi. Bozdoğan ilçe genelinde ise, bu kişiler ile temaslı olması sebebiyle evlerinde karantina altına alınmış 355 vatandaş bulunuyor.

Bozdoğan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Salgının ilçemizde daha da yayılmaması için alınan önlemlere ve belirlenen kurallara titizlikle uyulması, uymayanların uyarılıp kolluk birimlerine ihbar edilmesi büyük önem arz etmektedir. İlçe halkı olarak hepimizin üzerimize düşen sorumluluğun bilinci içerisinde davranacağınıza inanıyorum. Lütfen maske, sosyal.mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.” ifadelerine yer verildi.

Karantinaya alınan mahalleler dezenfekte ediliyor 

Bozdoğan Kaymakamlığı ekipleri ile Bozdoğan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personeller tarafından karantinaya alınan mahalleler dezenfekte edildi. 

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş tarafından yapılan açıklamada, "İlçemizde Koronavirüs (Covid-19) vakalarında artış eğilimi görülmesi nedeniyle karantinaya alınan Altıntaş ve Tütüncüler mahallelerimizde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli ile Belediyemiz Temizlik İşleri  Müdürlüğüne bağlı personelimiz tarafından dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi." denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.