Bozdoğan'da Trafik Kazası

Bozdoğan'da Trafik Kazası

Bozdoğan'da otomobilin kum yüklü traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bozdoğan-Nazilli karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Akşam saatlerinde ailesiyle birlikte evlerine gitmek için çalıştığı kurumdan 09 FH 369 plakalı otomobiliyle yola çıkan Rahim Dinçsoy (36), römorkunda kum yüklü olan Erkan Erdem idaresindeki 20 SN 162 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada sürücü Rahim Dinçsoy hafif yaralanırken, eşi Rahime Dinçsoy (35) ve oğlu Ömer Faruk Dinçsoy ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, AFAD ekipleri ile 112 sağlık ekipleri yaralılara müdahalelerde bulunurken, Jandarma ise yolu trafiğe kapatarak olay yerinde çevre güvenliği sağladı. Otomobilden çıkarılan yaralılar ambulansa alınarak Nazilli Devlet Hastanesine götürüldü. 

bozdogan-kaza1.jpg


HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ


Yolculuk sırasından arabanın ön tarafında oturan 35 yaşındaki Rahime Dinçsoy, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dinçsoy ailesinin en küçük ferdi olan Ömer Faruk'un ise durumunun iyi olduğu bildirildi.

bosdaa.jpg


RÖMORKTA IŞIKLANDIRMA YOK İDDİASI


Erkan Erdem idaresindeki traktör römorkunda ışıklandırmanın olmaması kazaya davetiye çıkardığı iddia ediliyor. Öte yandan kazayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

bozdogan-kaza.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.