Bozdoğanlı esnaftan duyarlı davranış!

Bozdoğanlı esnaftan duyarlı davranış!

Bozdoğan'da bir lokantacı esnaf, üç yıldır 80 yaş üstü vatandaşlara bedava çorba ikram ediyor.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir lokantacı esnaf, üç yıldır 80 yaş üstü vatandaşlara bedava çorba ikram ediyor.
Bozdoğan’da baba mesleği lokantacılığı sürdüren 56 yaşındaki Mehmet Kazık, bir birinden lezzetli yemek ve çorba çeşitleriyle müşterilerine hizmet verirken kampanyalarıyla adından söz ettiriyor. 80 yaşı üstü vatandaşlara ücretsiz çorba ikram eden Kazık’a diğer esnaflar tepki gösterse de kampanyasını sürdürüyor. Kazık, ayrıca gerçekten kitap okumak ve gerçekleri öğrenmek isteyenlere Atatürk’ün hayatını anlatan Nutuk ve Kur’an-ı Kerim Meali kitabı hediye ediyor.

80-yas-ustune-corba-ucretsiz-102908-d877d5a01d138d0f6bb86c27504e8e2d.jpeg

BABASININ HAYRINA ÇORBA İKRAMI
Bozdoğan ilçe merkezinde lokantacılık yapan Kazık, “Benim rahmetli babam da lokantacıydı. Babamın yaşındakiler yani 80 yaşı üzerindeki kişilere, üç yıldır babamın hayrına çorba ikram ediyorum. Bunun bana biraz zararı oldu. Bazıları, 80 yaş üstüne çorba bedava verdiğim için çorba içmeye gelmiyor. Onlara da gönlünden ne koparsa onu atın diyorum” dedi.

NUTUK VE KURAN-I KERİM MEALİ DAĞITIYOR
Atatürk’ün gerçek hayatını ve Kuran-ı Kerimi tam manasıyla vatandaşların anlayabilmesi için Bin adet kitap basan Kazık, “Kitap dağıtım olayını da Türkiye çapında yapıyorum. Kendim aynı zamanda öğrenci pansiyonu işletiyorum. Bütün öğrencilere kitaplar hediye ettim. Türkiye’nin dört bir yanına kitapları gönderdim. Nutuk’u dağıtmamın nedeni Atatürk’ün ne kadar dürüst, vatanımızı nasıl kurtardığını herkesin öğrenmesini sağlamak. Müslümanlığı öğrenebileceğimiz tek bir yer var o da Kuran-ı Kerim. O yüzden de Kuran-ı Kerim meal kitabı ayrıca dağıtıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum