Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosundan Unutulmaz “Türkü Keyfi” Konseri

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosundan Unutulmaz “Türkü Keyfi” Konseri

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Keyfi” konser programı ile türküseverlerle buluştu.Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun “Türkü Keyfi” adlı konser programı Belediye Düğün Sa...

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Keyfi” konser programı ile türküseverlerle buluştu.

Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun “Türkü Keyfi” adlı konser programı Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserde, koro ve solo olarak icra edilen türküler Bozüyüklü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken konsere katılımda oldukça yüksekti. Programa, Bozüyük Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Yürükcü ile Nazmi Kuru, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve vatandaşlar katıldı. Koro Şefi ve Bağlama Eğitmeni Mehmet Uysal yönetimindeki Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, konser programında çeşitli yörelere ait koro ve solo eserler olmak üzere toplam 18 türkü seslendirildi. 7 eserin de solo olarak icra edildiği ve iki bölüm halinde düzenlenen konserin her iki bölümünde de birbirinden güzel 9 türkü yer aldı. Yaklaşık olarak 2 saat süren ve ‘Engürü’den çıktım yayan’ adlı bir Bozüyük türküsünün de seslendirildiği programda davetlilerde türkülere eşlik etti.

Adeta bir türkü şöleninin yaşandığı konserin sonunda Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı adına koro şefi Mehmet Uysal’a çiçek takdim ederek bu güzel program için tüm ses ve saz ekibine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.