Buharkent'in belediye reisi projelerini sıraladı!

Buharkent'in belediye reisi projelerini sıraladı!

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin önümüzdeki 5 yılda jeotermalle ısınacağı müjdesini verdi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- 2014 yılından bu yana Buharkent'te farklı projelere imza atarak, ilçenin kaderini değiştiren Mehmet Erol, 31 Mart seçimleri öncesi yeni projelerini kamuoyuna duyurdu. Organize Sanayi Bölgesi'nin hayata geçirilmesi için uzun uğraşlar veren ve sonunda ilçeye OSB'yi kazandıran Başkan Erol, 10 yıl sonra nüfuslarının yüzde 100 artacağını ve nüfuslarının 25 bin olmasını beklediklerini bildirdi. Günü kurtarma siyaseti yerine, yarınları düşünen bir siyasi anlayışla hareket ettiklerini belirten Erol, OSB'nin 5 bin kişiye iş imkanı saylacağının da altını çizdi. 

İlk etap: 3 BİN KONUT
Türkiye'nin en önemli jeotermal tesislerinin bulunduğu ilçede, jeotermal ısıtmanın faaliyete geçirileceğini müjdeleyen Erol, "Gerekli görüşmelerimizi yaptık, hanelerimizi jeotermal ile ısıtacağız" dedi. Buharkentli vatandaşların sabırsızlıkla beklediği projenin ilk etabında 3 bin konutun ısıtılması planlanıyor. 

PROJELER DİKKAT ÇEKİYOR 
Başkan Erol'un dikkat çeken bazı projeleri ise şu şekilde; Huzurevi, Jeotermal Seracılık, Seyir Tepesi, Kültür Merkezi, Ortakçı Kaplıcası, Modern Pazaryeri, Feslek ve Gelenbe Spor Alanı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.