Buharkent’te GES başladı, destek Denizli’den geldi

Buharkent’te GES başladı, destek Denizli’den geldi

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ihalesi gerçekleştirilen Güneş Enerjisi Santral’i projesinde çalışmaların başladığını, GES’in belediye bütçesine önemli bir gelir sağlayacağını açıkladı.

GÜNAY PABUŞÇU -Aydın’da Buharkent Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.  Bugüne kadar birçok önemli projeyi ilçeye kazandıran Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ihalesi yapılan Güneş Enerjisi Santrali’nde çalışmaların başladığını söyledi. Başkan Erol, santralin kurulacağı arazide çalışmalara iş makineleri ile destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a etti.

“BUHARKENT İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Santralin Buharkent’e hayırlı olmasını dileyen Başkan Erol, “Buharkent Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan ve belediyemiz bütçesine önemli bir gelir sağlayacak 500 KW’lık Güneş Enerjisi Santrali’nin yapım çalışması başladık. Santral’nin kurulacağı araziye bağlantıyı sağlayan 1 kilometrelik yolun genişletme çalışmalarına iş makinaları ile destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz. Proje tamamlandığında belediyemizin bütçesine önemli bir gelir sağlayacağız. Buharkent için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2020-09-14-at-17.40.28-(1).jpegwhatsapp-image-2020-09-14-at-17.40.28-(2).jpegwhatsapp-image-2020-09-14-at-17.40.28-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.