BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ÇERÇİOĞLU : "BUNLARDA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU FOBİSİ OLUŞMUŞ..."

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ÇERÇİOĞLU : "BUNLARDA ÖZLEM ÇERÇİOĞLU FOBİSİ OLUŞMUŞ..."

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'da hizmet üretmediğini iddia eden AK Parti’li milletvekillerine karşı isyan etti.

NAZLI ALTINAYAR-CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, esnaf odalarıyla bir araya gelen Özlem Çerçioğlu , Aydın’da hizmet üretmediğini iddia eden Aydın AK Parti Milletvekilleri’ne sert çıkıştı. Hizmetleri yapamayacağını söyledikleri için izin çıkartmayarak hizmete engel koyduklarını iddia eden Çerçioğlu, “Bunlarda Özlem Çerçioğlu fobisi oluşmuş. Sorunlarına çözüm üreteceklerine sürekli benimle uğraşıyorlar. Başınıza Çerçioğlu kadar taş düşsün. Yapacağım diyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Sen kendin yapamayacak olabilirsin, ama ben yapacağım. Sen hizmetin önünde engel olma, bak o zaman yapabiliyor muyum yapamıyorum.” şeklinde konuştu.
 

KANIMA DOKUNUYOR
Pamuğu dışardan aldığımız için üzüldüğünü belirten Çerçioğlu, “Mesela benim kanıma dokunuyor. Yunanistan’dan neden pamuk ithal ediyoruz? Yunanistan'a vereceğimiz parayı çiftçiye destek olarak versek olmaz mı? Buraya dertlenmeye değil çözüm aramaya geldik ama çözüm AK Parti milletvekillerinde" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.