‘CHP, NAZİLLİ'DEN ADAY ÇIKARMALIYDI’

‘CHP, NAZİLLİ'DEN ADAY ÇIKARMALIYDI’

MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, partisinin Aydın Milletvekili ikinci sıra adayının Nazilli’de olacağını söyledi. Alıcık, CHP’nin Nazilli’den aday çıkarması gerektiğini savundu.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Aday Adayı Ender Vardar Nazilli’de basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Deniz Depboylu katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haluk Alıcık, MHP’nin Aydın Milletvekili ikinci sıra adayının Nazilli’de olacağını söyledi. Alıcık, CHP’nin Nazilli’den aday çıkarması gerektiğini savundu.

• ‘BİLGİ, BİRİKİM İLE AYDIN’A FAYDALI OLMAK İSTİYORUM’

MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Ender Vardar, seçimler yaklaştıkça heyecanın da arttığına dikkat çekerek, CHP’nin önseçim ile adaylarını belirlediğini, AK Parti’nin de adaylarını belirlemek için temayül yoklamaları yaptığını ifade etti. Vardar, partisinin de kendi usulleri ile adaylarını belirlemek için çalışmalar yaptığını bildirdi. Vardar, 7 Nisan’da da adaylarının açıklanacağını kaydetti. Aydın ve Nazilli’ye yıllardan beri hizmet verdiğini vurgulayan Vardar, “Ülkemizin içine düştüğü konumdan yola çıkarak aday adayı oldum. Artı bugüne kadar edindiğim bilgi, birikim ile Nazilli ve Aydın’a siyaseten de faydalı olmak istiyorum. İnşallah Allah gönlümüze göre verir. İnşallah, listelerde Nazilli ve Aydın olarak iyi yerlerde oluruz. Nazillimize, Aydınımıza ve ülkemize hizmet ederiz diye düşünüyorum” diye konuştu.

• ‘CHP, NAZİLLİ'DEN ADAY ÇIKARMALIYDI’

Basın toplantına sonradan katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP’nin Aydın’ın doğu bölgesinde seçilebilecek sıralarda milletvekili adayı göstermediğinin hatırlatılması üzerine Alıcık, “Ben, Nazilli’den muhakkak ikinci sıra adayı olmasını isterim. Bunu hem AK Parti’den hem MHP’den hem de CHP’den isterim. Ben bunu bu seçimde değil, bir önceki seçimlerde söylemiştim. Nazilli’de CHP’nin adayı olması gerekiyordu. Nazilli’de güzel aday adayları vardı olması gerekiyordu. CHP, Nazilli’de şansını kaybetti. Bize artı puan geçti gibi görüyorum” diye konuştu.

haluk-alicik---ender-vardar---deniz-depboylu-(1).jpg

haluk-alicik---ender-vardar---deniz-depboylu-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.