CHP'den Başbuğ Türkeş'e büyük saygısızlık

CHP'den Başbuğ Türkeş'e büyük saygısızlık

Didim'de Başbuğ Alparslan Türkeş'in adının cadde veya bulvara verilmesi teklifi, CHP tarafından reddedildi. Ülkücü hareket verilen karara tepki gösterdi.


Didim Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda, eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in adının parka verilmesi oy birliğiyle kabul edilirken, MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in adının bulvar ya da caddeye verilmesi konusu komisyondan gelen rapor doğrultusunda reddedildi. Kararla ilgili açıklama yapan Didim Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Yüce, “CHP’li Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri, son seçimlerde ittifak yaptığı bölücü partinin tabanını kızdırmamak için mi, yoksa heykelini diktiği Rumlardan mı çekinmiştir?” dedi.

“TÜRKEŞ’İN İSMİ KİMİ RAHATSIZ ETMİŞTİR?”

Cumhur İttifakı tarafından Alparslan Türkeş isminin, Didim'in cadde veya bulvarlarından bir tanesine verilmesi için Didim Belediyesi'ne verilen teklifin CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile CHP’li meclis üyeleri tarafından reddedildiğini söyleyen Erkan Yüce, “Ömrünü vatana ve millete  adayan, Kıbrıs Barış Harekatında ve Terörle Mücadele de Devletinin yanında dağ gibi duran, Ermenistan - Azerbaycan Savaşında, Azeri kardeşlerimizi yalnız bırakmayan, her zaman Türkiye ve Türk Dünyasının menfaatlerini gözeten Büyük Devlet Adamı Alparslan Türkeş ismi kimi, neden rahatsız etmiştir? CHP’li Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri son seçimlerde ittifak yaptığı bölücü partinin tabanını kızdırmamak için mi, yoksa heykelini diktiği Rumlardan mı çekinmiştir. Fakat bilinmelidir ki! Didim Ülkü Ocakları konunun takipçisi olacak, Didim' de meydanı bölücülere ve dış mihrakların Türkiye' deki uzantılarına bırakmayacaktır” diye konuştu.

“Türk Milleti ve Ülkücüler için Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecektir” diyen Yüce, “O’nun Aziz hatırasına her daim sahip çıkacağız, fikirlerini yaşatacağız ve geleceğe taşıyacağız. Başbuğ’umuzun Mekanı Cennet olsun.Allah Ondan razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum