CHP’li  Hüseyin Yıldız hem eleştirdi hem el uzattı

CHP’li Hüseyin Yıldız hem eleştirdi hem el uzattı

Nazilli’de İlk İncir Alım ve Tescil Töreni’nde incir üretimine yönelik konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, hem iktidara yüklendi hem de Aydınlı milletvekillerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

GÜNAY PABUŞÇU-Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Nazilli Ticaret Borsası’nı düzenlediği İlk İncir Alım ve Tescil Töreni’nde incir üretimi ve üreticinin desteklenmesi konusuna dikkat çekti. Pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de üretimin çok önemli bir konuma sahip olduğunun farkında varıldığını ifade eden Milletvekili Yıldız, üretim yapamayan ülkelerin varlığını sürdürme şansı olmadığını belirtti.

6ceb700c-b70d-4d19-bb5c-97e146115b17.jpg

İncirin geçen seneki verimliliğini bu sene sürdüremediğini belirten CHP Aydın Milletvekili Yıldız,    incire hak ettiği değerin verilmesi gerektiğinin altını çizdi. CHP Milletvekili olarak her zaman üreticinin yanında yer aldıklarını belirten Milletvekili Yıldız, “Maalesef hükümet özellikle son 5 senede tarımı önemsemedi ve çiftçilerimize yönelik 147 Milyar liralık primi ödemedi. Ben,  mecliste incir üreticisine prim verilmesi hususunda kanun teklifi hazırladım ama maalesef diğer partililer bunu görmezden geldi.” diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ve Metin Yavuz’a, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin’e seslenen CHP’li Milletvekili Yıldız, “Aydın için ne gerekiyorsa birlik ve beraberlik içinde yapalım. Aydın ekonomisini ne kadar ileriye getirirsek, o kadar huzur ve refahı sağlamış oluruz.” dedi.

7fd6fc83-70f3-49a5-bdd6-7410c95ddcd0.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.