Cumhurbaşkanı Efeler Diyarından  Halka Seslendi!

Cumhurbaşkanı Efeler Diyarından Halka Seslendi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın'da.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Aydın'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılamada yer alan yöresel kıyafetli çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Vatandaşlar, Atatürk Kent Meydanı'nda Erdoğan'ı bekledi.

Erdoğan, partisinin Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlediği mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin ve Cumhur İttifakının Aydın Belediye Başkan adaylarıyla birlikte vatandaşları selamladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye için dertlenmek, çalışmak, hizmet etmek her babayiğidin harcı değil. Bu ülke için tuğla üstüne tuğla koymamış yıkım ekibi var ya… İşte o yıkım ekibi yine ellerini ovuşturmaya başladı. Bunların Türkiye'nin geleceği için tek bir planları, hayalleri yoktur. CHP’ye, PKK’nın güdümündeki partiye, onlarla milliyetçilik iddiasındaki bir başka partiye kadar hepsi bir araya gelebiliyor.

CHP kiminle yürüyor? Terör örgütüyle, siyasi temsilcileriyle yürüyor. Bizim onlarla işimiz yok! Geç o işi geç. Bakıyorsun İYİ Parti kiminle yürüyor, onlarla yürüyor. Öbür tarafta bakıyorsun bir de Saadet Partisi. O da onlarla yürüyor. Bunlar 4’lü çete. Bize hakaret ediyorsunuz diyorlar. Biz gerçeği, olanı söylüyoruz.

Ne yaptılar bunlar. Soğana patatese ümit bağlamışlardı geçen seçimde. Şimdi domatese bibere sarılmış durumdalar. Bunları konuşarak oy toplayacaklarını sanıyorlar.

Modern bir Türkiye'yi inşa ediyoruz. Türkiye ekonomisinin sıkıntılarının çözümlerine katkı vermek yerin adeta ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar. biz gerekli önlemleri zaten alıyoruz. Ama bunların ülkeyi korumak gibi bir dertleri yok. Eğer fırsat bulup ipleri ellerine geçirirlerse, her şeyi kırıp dökecekler yıkacaklar. Eski Türkiye'yi yeniden hortlatacaklar.

Terör örgütleriyle kol kola giren bu parti, artık Mustafa Kemal'in partisi değildir. CHP'nin adındaki Halk ifadesi, milletin isminin gasp edilmiş halinden başka bir şey değildir. Bu parti, artık sadece Kılıçdaroğlu ve avanesinin partisidir.

Mesele belediye başkanlığı değil, asıl mesele Türkiye'nin uğraşlarını sekteye uğratma gayesidir. Çünkü belediyecilikte bunların AK Parti ile yarışması, mümkün değildir.

Bugün MHP'nin 50. yıl dönümü. MHP'li kardeşlerimiz, başta Sayın Bahçeli olmak üzere canları pahasına milletine ve devletine sahip çıkmıştı. Her yerde olduğu gibi, yolunu kaybedenler elbette olmuştur. 

Şehitlerimizin, gazilerimizin arasında bu iki partiye gönül verenler olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçirilmesinde birlikte mücadele ettik. Ardından 24 Haziran seçimlerinde bu birlikteliği daha üst seviyeye çıkardık. Şimdi 31 Mart seçimlerinde pek çok ilde yine cumhur ittifakı olarak milletimizin karşısındayız. Asıl olan, cumhur ittifakının büyük şehirlerde başarılı olmasıdır. 

23,5 kat trilyon, Aydın'a yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 150 yeni derslik inşa ettik. Şehrimize 6 bin 110 kapasiteli yurt inşa ettik. Sağlıkta 21'i hastane olmak üzere toplam 44 sağlık tesisini hizmete sunduk. 5 sağlık tesisimizin de yapımı sürüyor.

Aydın'da bin 523 konut inşa edip, sahiplerine teslim ettik. İhtiyaç sahiplerine de 2,2 kat trilyon maddi yardım verdik.

İzmir-Aydın otoyolunu, Aydın çevre yolunu tamamlayarak trafiğe açtık. Yapımı devam eden Nazilli-Porsullu ayrımı, Selçuk-Kuşadası-Davutlar ayrımı yolu bu yıl tamamlanıyor.

Aydın sınırları içindeki demir yollarını yeniledik. Yaparsa AK Parti yapar. Ortaklarda 8,5 kilometre uzunluğunda bir hızlı tren tüneli inşa edeceğiz ve seyahat süresini 7 dakikaya düşüreceğiz.

Aydın'a 14 baraj ve 7 gölet inşa ettik. İnşa ettiğimiz sulama projeleri ile 4 bin 68 bin dekan sıra araziyi sulamaya açtık. 256 bin dekar araziyi daha sulamaya açacağız. Atık su bedellerinin yüksekliğinden şikayet ettiğiniz duydum. İleride inşallah belediyeciliği AK Parti alırsa, bu sorun da çözülecek. Atık su bedelleri de düşürülecek.

Kentsel dönüşüm, bu şehirdeki çarpık yapılaşmayı karşılamak için önemli.Kartal'da maalesef bina çöktü. Bina ruhsatsız, iskanı yok. 3 kat diye başladılar, 8 kat... Yan taraf 10 kat. Hepsinin yıkılma tehlikesi var. 17 vatandaşım burada şehit oldu, 14 tanesi yaralı olarak çıktı. Şu anda birkaç kişi daha enkazın altında. Eğer kaçak yapılaşma olmasaydı, kentsel olsaydı bunlar başımıza gelir miydi?

Artık sabrımız taştı, artık sabredecek halimiz yok. AK Partili belediyeler başta olmak üzere, yoğun bir çalışmaya gireceğiz, enkaz kaldırıldıktan sonra nasıl bir eylem yapacağız, nasıl bir başsavcının verdiği raporu alacağız ve kararlı adımlar atacağız. Şu ne der, bu ne der yok! Gelip, 8 evladım var 8 daire lazım diyor. Buranın bedeli ne demiyor. Öyle bir şey olmaz. Sen kaliteyi ara! Senin dairenin bedeli 3-5 ama sana verilecek dairenin bedeli 50 olacak. Buna geleceksin. Adımları buna göre atacağız. İnsanca yaşamanın erdemine ulaşacağız. Her gün korkuyla yaşamaktansa, kalkıp beyler gibi yaşayalım.

Turizmde, Aydın'ın hala hakkı olan yerde olmadığına inanıyorum. Alternatif kaynaklarla inşallah Aydın'ı şaha kaldıracağız. Menderes Nehri'ne sahip çıkmanız çağrısında bulunuyorum. Atıklarını Menderes Nehri'ne boşaltan her tesis sahibi, kendi evlatlarının geleceğini tehlikeye attığını bilmelidir.

Eskiden Aydın'a gıpta ederlerdi, şimdi işler Aydın'daki belediyecilik yüzünden tersine döndü.

Belediye Başkan adayları:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı -  Mustafa Savaş

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ufuk Altıntaş

Buharkent Belediye Başkan Adayı Mehmet Erol

Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özlen

Didim Belediye Başkan Adayı Mümin Kabacı

Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan

Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler

Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuar Akdoğan

Kuyucak Belediye Başkan Adayı Metin Ertürk

Yenipazar Belediye Başkan Adayı Suat Menderes

Cumhur İttifakı adayları:

Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın

Germencik Belediye Başkan Adayı Kürşat Kale

İncirliova Belediye Başkan Adayı İsmet Akın

Karacasu Belediye Başkan Adayı Zeki İnal

Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez

Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alacık

Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Ertekin Ünal

20190209_2_34835751_41493680.jpg

20190209_2_34835751_41493679.jpg

33-017.jpg

20190209_2_34836067_41494229.jpg

20190209_2_34836067_41494231.jpg

1-(2)-004.jpg

2-318.jpg

3-277.jpg

4-186.jpg

20190209_2_34836577_41495624.jpg

20190209_2_34836577_41495622.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.