Demirci’de Mezuniyet Şenlikleri Başladı

Demirci’de Mezuniyet Şenlikleri Başladı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesinin 23. ve Meslek Yüksek Okulu’nun 20. dönem mezuniyet şenlikleri başladı.Üniversite Caddesi Yeni Kaymakamlık binası önünde yapılan açılışa Demir...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesinin 23. ve Meslek Yüksek Okulu’nun 20. dönem mezuniyet şenlikleri başladı.

Üniversite Caddesi Yeni Kaymakamlık binası önünde yapılan açılışa Demirci Kaymakamı Atila Kantay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Ahmet Yumuşak, Kadir Adamaz, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Moray, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde Turgutlu As Mehteran ekibi tarafından gösteri yapılmasının ardından, Belediye Başkanı Selami Selçuk bir konuşma yaptı. Başkan Selçuk konuşmasında, "2014 - 2015 Mezuniyet şenliklerimiz Demirci’miz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Mezun olan öğrencilerimiz mezuniyet coşkusu yaşayacaklar. Demirci Belediyesi olarak şenliklerin iyi bir şekilde geçmesi için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Mezuniyet şenliklerimizin coşkulu bir şekilde geçmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Demirci Kaymakamı Atila Kantay ise, "51 yıllık fakülte hayatı olan Demirci’mizin bir has evladı olan Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulumuzun mezuniyet şenliklerinin coşkulu ve güzel bir şekilde geçmesini diliyorum " dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri mezuniyet şenliklerinin ve stantların açılış kurdelesini keserek stantları ziyaret etti. Protokol üyeleri açılışın ardından Fakülte girişinde kurulan çadırda mezuniyet pastasını birlikte kestiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.