Depremle ilgili son dakika gelişmesi

Depremle ilgili son dakika gelişmesi

İzmir Seferihisar açıklarında 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin etkileri sürüyor. Aydın'ın doğu ilçelerinde görev yapan belediye başkanları bölgedeki son durumu anlattı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Deprem İstanbul ve Bursa'da da dahil olmak üzere Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. Aydın'ın ilçelerinde de etkili şekilde hissedilen depremde şu ana kadar il genelinde can kaybı yaşanmadı. Aydın'ın doğu ilçelerinde telefon ile görüştüğümüz belediye başkanları bölgelerinde yıkım meydana gelmediklerini söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Şuan için ekiplerimizle birlikte sahadayız. Bölgemizde depremin yarattığı bir yıkım söz konusu değil." 

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Depremi çok şiddetli hissettik. Aldığımız bilgiler doğrultusunda ilçemizde bir hasar meydana gelmedi."

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Mahalle muhtarlarımızla da görüştük., İlçemizde çok şükür olumsuz bir durum yok. Tüm halkımıza geçmiş olsun."

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, "Elimize gelen son bilgiler kapsamında depremin yol açtığı çökme ve yıkım gibi olumsuz hadiselere ilçemizde görülmedi."

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, "Depremi hissettiğimiz ilk dakikadan itibaren sahadayız. İlçemizde hasar meydana gelmedi"

Bozdoğan ve Sultanhisar ilçelerinde de depremin yol açtığı bir hasar veya yıkım olayının meydana gelmediği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.