Didim Ziraat Odası’nda görev dağılımı yapıldı

Didim Ziraat Odası’nda görev dağılımı yapıldı

Didim Ziraat Odasının yeni seçilen Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantısında bir araya geldi. Toplantıda görev dağılımı yapıldı.

Didim Ziraat Odasının yeni seçilen Meclis Üyeleri ile Yönetim Kurulu üyeleri ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ilk olarak Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçim neticesinde Oda Meclis Başkanlığına İsmet Başboğar, Meclis Başkan yardımcılığına Hasan Durduran ve Meclis sekretaryasına Hakan Tüter seçildi. Yönetim Kurulu seçiminde ise Oda Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Bahattin Gökdemir seçilirken, Yönetim Kurulu Başka yardımcılığına Murat Özcan, Muhasip üye olarak ta Rıdvan Gökçe seçildi. Görev dağılımının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Gökdemir, yeni seçilen Meclis Başkanı ve görev alan meclis üyelerine teşekkür ederken, yeni bir sürece girdiklerini belirterek Didim ve Didim çiftçisi için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Ardından Odaya bağlı Değer Tespit Komisyonu üyeleri belirlendi. Komisyona Muzaffer Güner, Murat Özcan ve Mehmet Konya seçildi. Aydın İl Delegeliği seçimleri içinde Meclis Üyelerinden 5, Yönetim Kurulundan da 2 isim seçildi. Meclis Üyelerinden Meclis Başkanı İsmet Başboğar, Hilmi Yıldırım, Muzaffer Güner, Mehmet Özyer ve Hasan Durduran seçilirken Yönetim kurulundan ise Başkan Bahattin Gökdemir ile Başka yardımcısı Murat Özcan seçildi. Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği (RECOMED) içerisinde Didim’de derneğin şubesinin kurulması noktasında ve Derneği çalışmalarının yapılması noktasında Meclis Üyesi Hilmi Yıldırım’a yetki verildi. Yine Oda bünyesinde İyi Tarım uygulamalarının organizasyonu için Meclis Üyeleri Hilmi Yıldırım, Bedir Nazlı ve Refik Turan’e yetki verildi. İlçemizde yapılacak Olan Uluslar arası Zeytin festivalinin organizasyonu içinde Meclis Üyesi Hilmi Yıldırım’e yetki verildi. Oda Meclis Toplantılarının gene yıl olduğu gibi bu yılda her ayın İlk Çarşamba günü saat 10.00’da yapılması noktasında karar alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.