DÖRT RENK OKULLARI EĞİTİMDE DOLU DİZGİN

DÖRT RENK OKULLARI EĞİTİMDE DOLU DİZGİN

Dört Renk Okulları Nazilli’de eğitim ve öğretime getirdikleri renklilik ve canlılıkla faaliyetlerini sürdürüyor.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de 2 yıl önce eğitim ve öğretim hayatına başlayan Dört Renk Okulları, adından sıkça söz ettirmeye başladı. Okullarının faaliyetleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kampüs Tesis Müdürü İbrahim Edisan, “Yeni nesil eski adab” sloganıyla ahlaklı, sosyal ve akademik anlamda eksiksiz bireyler yetiştirmeye devam ettiklerini söyledi.

"SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Nazilli’de eğitim ve öğretime getirdikleri renklilik ve canlılıkla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Edisan, "2 yıl önce okulun izleyeceği yolu, vizyonu, yapacaklarımızın temasını siz değerli gazetecilerimize açıklamıştık. Aradan geçen süre içerisinde, söylemlerimizin pratiğe döküldüğü yolda doğru bir şekilde uygulanmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Bu süreçte basamakları 2’şer 2’şer değil 1’er 1’er tırmanmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu yolda daha fazla çalışacağız."dedi. 

“ADIMIZDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEĞİZ”
Sözlerini şu şekilde devam eden İbrahim Edisan, “Merkez Nazilli olmak üzere, batı ve doğumuzda bulunan ilçelerde eğitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu süreçte yapacak olduğumuz etkinlik ve projelerle, öğrencilerimizin başarılarıyla, hem sosyal hem akademik anlamda adımızdan sıkça söz ettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.