Efeler Belediyesi personelleri ve gazeteciler yeşil sahada ter attı

Efeler Belediyesi personelleri ve gazeteciler yeşil sahada ter attı

Aydın’da çeşitli gazetelerde ve haber ajanslarında görev yapan gazeteciler ile Efeler Belediyesi personelleri arasında futbol maçı düzenlendi. Oldukça çekişmeli ve dostluk havasında geçen karşılaşmada gülen taraf Efeler oldu.

Efelerspor Kulübü Altyapı Tesisleri’nde yapılan maçta Efeler Takımı’nda; Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Bilge Ozan, Efelerspor Kulübü Genel Sekreteri Eymen Atay, Efelerspor Antrenörü Rıfat Özdemir, Genel Kaptan Erman Kırmızı, Takım Kaptanı Emre Doğan, Efelerspor Altyapı oyuncusu kaleci Hamza Yıldırım,  Efeler Belediyesi personelleri Nahit Kalak, Ceyhun Kartal ve Emre Doğan yer aldı.

Gazetecilerin takımı ise, Anadolu Ajansı Aydın şefi Ferdi Uzun, Aydın Kulis imtiyaz sahibi Naci Eriş, Ajans Aydın imtiyaz sahibi İnan Gül, Spor Dokuz imtiyaz sahibi Kamil Kazankaya, Nazilli Havadis muhabiri Günay Pabuşçu, Büyükşehir Medya imtiyaz sahibi Şahin Kanat, Aydın Kulis muhabiri İsmail Örs, Adem Şenol ve Sedat Gürbüz’den oluştu.

Büyük heyecana sahne olan mücadelede Efeler Takımı sahadan 12-10 kazanan taraf oldu. Karşılaşma sonunda Efeler takımı gazetecilere baklava ikramında bulunurken fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Her iki takımın oyuncuları birbirlerini mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Kaynak : SporDokuz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.