Ege Bölgesi Yanıyor! Bakan Pakdemirli’den Açıklama

Ege Bölgesi Yanıyor! Bakan Pakdemirli’den Açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aralarında Aydın'ın Çine, Nazilli ve Bozdoğan ilçelerinde meydana gelen yangınlarda dahil olmak üzere 11 ilde çıkan 14 orman yangını hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 11 ilde çıkan 14 orman yangınından 10'unun kontrol altına alındığını, 1'inin söndürüldüğünü 3'ünde ise müdahalenin sürdüğünü ifade etti.
 11 ilde çıkan yangınlara ilişkin son durumu aktaran Bakan Pakdemirli, Muğla'da, Milas ve Fethiye -Kelebek Vadisi olmak üzere iki adet, Aydın'da Çine-Akçaova ve Nazilli-Bozdoğan'da olmak üzere iki adet, İzmir Gaziemir-Çamönü ve Kemalpasa'da olmak üzere iki adet, Gaziantep Merkez, Balıkesir Dursunbey, Sinop Boyabat, Samsun Vezirköprü, Bitlis Merkez, Kahramanmaraş Sucatı mevkisi, Manisa Ahmetli ve Kütahya Tavşanlı da toplam 14 orman yangını çıktığını belirtti.
 "ÇİNE-AKÇAKOCA YANGININA MÜDAHALE SÜRÜYOR" 
Aydın Çine-Akçaova, İzmir Gaziemir-Çamönü ve Manisa Ahmetli orman yangınlarının devam ettiğini ve müdahalenin sürdüğünü bildiren Bakan Pakdemirli, "Diğer 11 yangında yaptığımız çalışmalarla kontrolü sağladık" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.