Altın fiyatları için kritik gün!

Altın fiyatları için kritik gün!

Altın fiyatları, yatay bir seyirde hareket ederken; Fed'den gelecek mesajlarla oynaklıklar yaşanabilir. Peki, gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç lira? İşte 20 Mart çeyrek, ons, gram ve yarım altın satış fiyatları...

Altının ons fiyatı, dolar endeksindeki yükselişle dün günü değer kaybıyla tamamlarken; kritik günde yatay seyirde hareket ediyor. Küresel piyasalar bugün haftanın en önemli gündemlerinden biri olan, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını ve para politikasına yönelik vereceği ipuçlarını takip edecek. Karar, Türkiye saati ile 21.00'de açıklanacak. Ayrıca, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 21.30'da gerçekleştirmesi planlanan basın toplantısı da yakından izlenecek.

Fed'in politika faizini sabit bırakması beklenirken, faiz indirimlerinin zamanlaması ve sayısıyla ilgili gelecek mesajlar piyasalarda oynaklıklar yaratabilir.

Ons altın saat 09.32 itibarıyla yüzde 0,02 kayıpla 2157 dolarda hareket ediyor. Gram altın fiyatı ise aynı dakikalarda, yüzde 0,04 primle 2245 liradan alıcı buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.