Bursa İş Dünyası Dubai’de

Bursa İş Dünyası Dubai’de

Bursa iş dünyası temsilcileri, Dubai’de düzenlenen Automechanika Fuarı’nı ziyaret etti.Türkiye otomotiv endüstrisinin lokomotifi olan Bursa’da, BTSO üyeleri, ‘Küresel Fuar Acentesi Projesi’ çerçevesin...

Bursa iş dünyası temsilcileri, Dubai’de düzenlenen Automechanika Fuarı’nı ziyaret etti.

Türkiye otomotiv endüstrisinin lokomotifi olan Bursa’da, BTSO üyeleri, ‘Küresel Fuar Acentesi Projesi’ çerçevesinde dünyadaki son teknolojileri yakından inceleme fırsatı bulurken, yeni iş bağlantıları da kuruyor. BTSO üyesi otomotiv sanayi firmaları, son olarak alanında dünyanın en büyük fuarlardan birisi olarak kabul edilen Automechanika Fuarı’nı ziyaret etti.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen Automechanika Fuarı’nın Ortadoğu’nun en önemli otomotiv, yedek parça ve aksesuarları fuarı olarak bilindiğini kaydetti. Şener, “Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde Bursalı firmalar, Automechanika Dubai Fuarı’nda önemli görüşmeler yaptı. 59 ülkeden 1889 firmanın katıldığı fuar, firmalarımız açısından oldukça verimli geçti” dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, bu yıl 58 organizasyonu fuar takvimine aldıklarını söyledi. Yüzlerce işadamını BTSO ve KOSGEB’in destekleriyle yurt dışındaki fuarlara taşıdıklarını belirten Burkay, 2015 yılı sonunda 2 bine yakın iş dünyası temsilcisini fuarlarla buluşturmayı hedeflediklerini anlattı.

BURKAY’DAN İŞ DÜNYASINA FUAR DAVETİ

Automechanika’nın iş dünyası temsilcileri için önemli bir iş gezisi olduğunu ifade eden Burkay, “Fuarlar, iş dünyası temsilcilerinin ufkunu genişletiyor. Son teknolojiler ve yeni iş bağlantıları, kentimizin ve ülkemizin ticaret hacmine de büyük katkı sağlıyor. Üyelerimizi dünyanın farklı coğrafyalarında düzenlenen en prestijli fuarlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Bursalı firmalarımızı Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında KOSGEB’le birlikte önemli destekler sağladığımız fuar organizasyonlarına katılmaya davet ediyorum” dedi.

Automechanika Fuarı’nı yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti. Fuarda otomotiv parçaları, lastikler ve aküler, elektronik sistemler, aksesuarlar, tamir, bakım, servis istasyonları ve araç yıkama firmaları stant açtı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.