Gram altında rekor! Tarihi zirveyi gördü

Gram altında rekor! Tarihi zirveyi gördü

Ons altın fiyatı, haftanın son işlem gününe yatay başlarken; gram altın fiyatı tarihi rekorunu yeniledi. Altın alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar merakla güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? 2 Şubat 2024 çeyrek, ons, gram ve yarım altın satış fiyatları...

Altının ons fiyatı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşlerle 7 haftanın en büyük kazanımını elde etmeye hazırlanırken; yatırımcılar ABD tarım dışı istihdam verisini yakından takip edecek.

Ons altın fiyatı, haftanın son işlem gününe yatay bir seyirden başlarken; en yüksek 2056 doları, en düşük 2051 doları gördü. Sarı maden saat 09.06 itibarıyla ise, yüzde 0,02 yükselişle 2056 dolardan işlem gördü.

Gram altında rekor

Altının gram fiyatı, ons altındaki yatay seyre rağmen, dolar/TL'deki yükselişle tarihi zirvesini 2014 liraya taşıdı. Gram altın şu dakikalarda ise, yüzde 0,41 primle 2012 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 3.282 liradan, Cumhuriyet altını ise 13.793 liradan satılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.