Nazilli'de kurulup büyüyen 70 yıllık tekstil firması iflas etti!

Nazilli'de kurulup büyüyen 70 yıllık tekstil firması iflas etti!

1954 yılında Nazilli'de kurulan ve birçok tanınmış marka için fason üretim gerçekleştiren firma Çiçekçi Tekstil iflas etti.

Denizli’de faaliyet gösteren köklü tekstil firması için iflas kararı çıktı. 1954 yılında Nazilli’de kurulan ama sonraki yıllarda yatırımlarını Denizli’de büyüten 70 yıllık Çiçekçi Tekstil için iflas kararı verildi. Firmanın mayıs ayındaki ikinci konkordato başvurusu sırasında bankalar ve tedarikçilere 1,5 milyar liradan fazla borcu olduğu belirtilmişti.

Konkordato sürecinde, kurtulması yönünde olumlu sinyaller alınmayan firma için iflas kararı verildi. Denizli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, firmanın 11 Kasım itibariyle iflasına karar verdi.

Denizli İcra Müdürlüğü de alacaklılara toplantı çağrısı yaptı. Denizli İcra Müdürlüğü, müflis Çiçekçi Tekstil’in alacaklılarını 8 Ocak 2026 günü Adliye binasındaki toplantıya çağırdı. İcra dairesi alacaklı ve borçluların durumu bildirmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.