En mutlu günleri kabusa döndü!

En mutlu günleri kabusa döndü!

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde gelin alma merasimi için Nazilli'den gelen erkek tarafı ile kız tarafı arasında çıkan tartışma sonucu düğün iptal oldu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Alınan bilgiye göre olay, Bozdoğan'ın Eymir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ovacık Mahallesi'nde yaşayan Yasin K. (24), iki yıl önce Bozdoğan'da yaşayan Özlem A., (19) ile tanıştı. Evlilik kararı alan çiftin resmi nikahı 23 Ekim'de Nazilli Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyıldı. Cumartesi günü de Eymir Mahallesi'nde çiftin düğün öncesi kına gecesi merasimi gerçekleştirildi. 

Pazar günü de erkek tarafı Ovacık Mahallesi'nde gerçekleşecek olan düğün öncesi, gündüz yemekli eğlence programı düzenledi. Program bittiğinde gelin almak için Bozdoğan'a giden erkek tarafı ile kız tarafı arasında tartışma başladı. Henüz nedeni bilinmeyen bir tartışmadan dolayı kavga çıktı. Bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kız tarafı, gelini vermek istemediklerini belirtince olay iyice büyüdü. 24 yaşındaki damat Yasin K. hayatının şokunu yaşayarak düğün günü gelini alamadan Nazilli'ye geri döndü. Damadın yakınları fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Bir ay önce resmi nikahları kıyılan çiftin yaşanan tartışmanın ardından ayrılık kararı aldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.