ENDER VARDAR, MHP’DEN ADAY ADAYI

ENDER VARDAR, MHP’DEN ADAY ADAYI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda ki görevinden istifa eden Ender Vardar, MHP’den Aydın Milletvekili Aday adaylığını açıkladı. Basın toplantısı düzenleyen Vardar’a MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da destek verdi.

haberin-videosu-122.gif

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı’nda ki görevinden istifa eden Ender Vardar, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu geldiği memleketi Nazilli’den açıkladı. Partisi’nin ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Vardar’a MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da destek verdi. Toplantıya MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili ve muhtar katıldı. Vardar, konuşmasının büyük bölümünde milliyetçilik ve muhafazakarlık vurgusu yaptı.

• VARDAR: 2015 SEÇİMLERİ GELECEĞİMİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Aydın ve Nazilli’nin sorunlarına hakim olduğunu belirten Ender Vardar, “Bildiğiniz üzere 7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde tarihi bir seçim yapılacaktır. Bu seçim çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğini yakından ilgilendiriyor. Var olma ya da yok olma seçimi olarak gördüğüm bu seçimde Allah’ın izniyle büyük bir başarı ile çıkıp ülkemizin geleceğini hep beraber aydınlık yarınlara taşıyacağız. Talip olduğumuz ülke yönetimi sağlam irade, kararlılık, yetenek ve beceri ister. Bizim milliyetçi ülkücü kadrolarımız yıllarca bu özellikle yoğrulmuştur. Herkesten çok daha iyi, çok daha adil, hukuka saygılı yönetim şekli ortaya koyarız” dedi.

• ALICIK: MHP’NİN 2’İNCİ SIRA ADAYI NAZİLLİ’DEN OLACAK

Toplantının sonunda söz alan MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP’nin Aydın’da 2’inci sıra milletvekili adayının Nazilli bölgesinden çıkacağını belirterek, “MHP Nazilli’de son 2 seçimden zaferle çıkmıştır. Nazilli’nin 2’inci sırayı alması kadar doğal bir şey olamaz. Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz, MHP’nin Nazilli’de kazandığı zaferleri önümüzdeki seçimde ödüllendirecektir” ifadelerini kullandı. Alıcık’ın bu sözleri toplantıya katılanlar tarafından ayakta alkışlandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

haberin-videosu-122.gif

1702endervardar-(1).jpg

1702endervardar-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.