‘Erdoğan, Nazilli’nin il yapılmasına sıcak bakmadı’

‘Erdoğan, Nazilli’nin il yapılmasına sıcak bakmadı’

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 2014 yılında Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli’nin il yapılmasına sıcak bakmadığını açıkladı.

‘Nazilli ‘İL’ müjdesi bekliyor!’ başlığı ile yayınladığımız haber Nazilli ve Aydın genelinde yoğun ilgi görürken, nazillihavadis.com’a Cizre ve Yüksekova ilçelerinden de okur ziyaretleri yaşanıyor. Site Editörümüz M.Şevket Altınayar, AK Parti Hükümeti’nin ‘Çözüm Süreci’ çalışmaları kapsamında önümüzdeki yıl yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde aralarında Nazilli’nin de bulunduğu Cizre (Şırnak), Yüksekova (Hakkari) ve Viranşehir (Şanlıurfa) ilçe halkına ‘il’ müjdesi vereceği bilgisine ulaşmıştı.

• ERDOĞAN NAZİLLİ’NİN İL YAPILMASINA SICAK BAKMADI

Haberimizin yayınlanmasının ardından sosyal paylaşım siteleri facebook ve twiter’de yorum patlaması yaşanıyor. Öte yandan Çizgi Gazetesi’nden Mehmet Ali Cintosun’un ‘Nazilli ‘İL’ müjdesi bekliyor!’ başlığı ile yayınladığımız haberle ilgili sorularını yanıtlayan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 2014 yılında Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli’nin ‘il’ yapılmasına sıcak bakmadığını açıkladı.

İŞTE SES GETİREN HABERİMİZ

1012nazilliil.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum