Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; ‘herkese eğitim’ sloganıyla 2019 yılında hayata geçirilen Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi(NAZGEM)’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kurum öğretmen ve öğrencileri ile Anıtkabir’i ziyaret etti. 
 
NAZGEM’İN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BÜYÜK GURUR
					116
				
					216
				Resmi törenle NAZGEM çelenginin Gazi Mustafa Kemal Atatürk kabrine sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 
 
					316
				Öğretmen ve öğrencilerinin duygu dolu anlar yaşadığı törende, Atatürk Müzesi, Arslanlı Yol, Mozole, İsmet İnönü Lahti ve Tören Meydanı ziyaret edildi. 
 
					416
				NAZGEM’in kuruluşunun 2. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in huzurunda olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Başkan Özcan; “Belediyemizin eğitim kurumu NAZGEM’in kuruluş yıl dönümü nedeniyle öğretmenlerimizle ve Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimizle Atamızın huzurundayım. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor; çağları aşan, Cihan’ı titreten Türk’ün Atası’nı en içten duygularımla selamlıyorum. Atatürk bizler için liderden öte, ebedi Başkomutanımız, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan başöğretmenimiz, birlik harcımız olan ay yıldızlı bayrağımız, vatan diyerek uğruna can vereceğimiz kanla sulanmış toprağımız, akıl ve bilimle ilelebet yaşayacak Cumhuriyetimizsin. Büyük Atatük’ün kurduğu Cuhmuriyet’in yılmaz bekçileri her zaman nöbetinin başındadır” diye konuştu.
					516
				
					616
				
					716
				
					816
				
					916
				
					1016
				
					1116
				
					1216
				
					1316
				
					1416
				
					1516
				
					1616