Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Nazilli Havadis
  • Resmi İlanlar
  • Yerel
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Aydın 26 °C
24
23:45 Nazilli’de motosikletin ön tekerleği koptu: 1 yaralı
22:07 Nazilli’de müstakil evde yangın: Hurdalık alev alev yandı
21:56 Nazilli’de yaşlı adamın acı sonu
18:19 Nazillispor'da yeni sezon öncesi büyük değişiklik! 21 futbolcuyla yollar ayrıldı
17:56 Nazilli Belediye Meclis toplantısı yapıldı: İçkili alan yeri belirlendi
17:00 Sultanhisar’da zeytinlik alanda yangın çıktı
15:45 Manisa'nın 4 ilçesi yanıyor
15:30 Aydın'da Nasuh Paşa Külliyesi hizmete açıldı
15:17 Başkan Çerçioğlu’ndan Nazilli’ye 16 milyonluk yatırım
14:54 Çöplükte başlayıp ormana sıçrayan yangına müdahale ediliyor
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. YEREL
  4. Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verildi.
YAYINLAMA: 26 Kasım 2021 Cuma 17:53
GÜNCELLEME: 26 Kasım 2021 Cuma 17:56
Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 1 16

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verildi. 
 

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 2 26

Atık oluşumunun önlenmesi, azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin anlatıldığı seminerde bu amaçla aktiviteler yapıldı. 
 

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 3 36

Kağıt, cam, metal, plastik ve organik atıklarda Sıfır Atık Yönetim Sistemine geçilmesi için okulun çeşitli noktalarına kutular bırakıldı. 
 

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 4 46

Farkındalık çalışmaları yapılarak uygulamanın sürdürülebilir olması amacıyla bilgilendirici materyaller öğrencilerle paylaşıldı.
 

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 5 56

İhtiyaç fazlası okul malzemelerinin yeniden ve tasarruflu kullanılması, okulda oluşan atık türlerinin izlenmesi ve en fazla oluşan atığın azaltılmasına yönelik önlemler öğrencilere anlatıldı. 
 

Nazilli Belediyesi’nden sıfır atığa eğitim desteği 6 66

Doğal kaynakların en verimli şekilde kullanılması ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için bu tür eğitimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Temizlik İşleri Müdürümüz, personellerimiz ve çevre mühendisi arkadaşımız bugün öğrencilerimizle bir araya gelerek çok güzel bir çalışmaya imza attılar. Dünyamızın karşı karşıya kaldığı pek çok tehlike var. Bunlardan biri de kaynakların bilinçsizce tüketilmesi. Bu nedenle çocuklarımıza kaynakların tasarruflu tüketilmesi, geri dönüştürülmesi ve doğaya tekrar kazandırılarak yeniden kullanımının sağlanması yönünde eğitim vermemiz ve bu eğitimlerin sayısını artırmamız gerekiyor. Bu anlamda emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nazilli Havadis © 2009
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Nazilli Havadis
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Aydın Ve İlçe Haberleri
  • Yerel
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Resmi İlanlar
  • Spor
  • Eğitim
  • Dünya
  • Sağlık
  • Sanat
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin