Genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu

Genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu

Çine'nin Karakollar Mahallesinde yaşayan hafif zihinsel engelli 20 yaşındaki Merve Kocademir'in gelinlik giyme hayali gerçek oldu.

Çine'nin Karakollar Mahallesinde yaşayan hafif zihinsel engelli 20 yaşındaki Merve Kocademir'in gelinlik giyme hayali Çine'de faaliyet gösteren Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin organize ettiği etkinlik ile gerçeğe dönüştü. Kocademir için dayısının oğlu 17 yaşındaki Gökhan Mağul gönüllü damat oldu. Gelin, baba ocağında babası tarafından gelin kuşağı takılırken ise gözyaşlarına hakim olamadı. Davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen gelin alma merasimi ile baba ocağından çıkarılan gelin Merve Kocademir'in kına gecesi Şeyhler Düğün Salonunda yapıldı. Gecede sahne alan yerel sanatçı Vildan, engelli çocuklar başta olmak üzere tüm davetlileri doyasıya eğlendirirken, gelinlik giyme hayali gerçeğe dönüşen Merve Kocademir'in gülen yüzü görmeye değerdi. Özel çocuklar ve davetliler hep birlikte gece boyunca eğlencenin tadını çıkardı.

"BU ÇOCUKLAR YOLA BAKIYOR"

Alinda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez sahibi İlkay İnel, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, "Bu çocuklarımızı sadece özel günlerde hatırlamayalım. Bu çocuklarımız her zaman yola bakıyor. Sevgi ve ilgi istiyor. Bizim sizlere her zaman kapımız açık. Buyrun gelin, çocuklarımız sevinsin. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"SÖZ VERİYORUM"

Kandil gecelerinde normalinde sahne almadığını ifade eden solist Vildan ise, "Bugün burada olmanız, çocuklarımıza sahip çıkmanız beni çok duygulandırdı. Sizlere helal olsun. Ben normalde manevi değeri yüksek kandil gecelerinde sahne almam ama çocuklarımızı sevindirmenin de çok büyük sevap olduğunu bildiğim için bu gece özel çocuklarımız için sahne alıyorum. Ben her daim onların yanında olacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum