Görüntü kirliliği ve trafik sorununa çözüm: GALERİCİLER SİTESİ

Görüntü kirliliği ve trafik sorununa çözüm: GALERİCİLER SİTESİ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapımı devam eden Galericiler Sitesi’nin kenti görüntü kirliliğinden uzaklaştıracağı gibi aynı zamanda trafik sorununu da en aza indireceğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN 42 ilinden büyük olan Nazilli, son yıllarda başlattığı modern yapılaşma çalışmalarına bir yenisini ekledi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapımı devam eden Galericiler Sitesi’nin Nazilli’de görüntü kirliliğini azaltacağını ve trafik sorununu en aza indireceğini söyledi.

‘SANAYİ VE ÜNİVERSİTE ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ’

Başkan Haluk Alıcık, Nazilli’nin organize sanayi ve üniversite şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti. Bu yolda Nazilli Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Alıcık, “Maddi ve manevi elimizden gelenin fazlasını sanayi ve üniversite şehri olma yolunda harcıyoruz. İlk günkü hizmet heyecanımızla büyük kentlerde ne varsa, Nazilli’de de olması için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü Nazilli bunu hak ediyor” dedi.

• GALERİCİLER, TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Alıcık, Nazilli’nin görüntü kirliliğini azaltacak ve trafik sorununu çözecek olan Galericiler Sitesi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Nazilli’nin en önemli problemlerinden birisinin 2’inci el oto galerilerinin dağınık durumu olduğunu hatırlatan Alıcık, uzun yıllar şehir içerisinde hizmet veren ve ilçe trafiğini olumsuz etkileyen oto galerilerinin şehir dışında toplanması için Nazilli Belediyesi ile Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında protokol imzalandığını hatırlattı.

haberin-videosu-115.gif      logo_fotogaleri-037.gif

• SANAYİDE İŞ POTANSİYELİ ARTACAK

Açıklamasında Galericiler Sitesi projesinin önemine dikkat çeken Haluk Alıcık, “İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 2’inci el oto alım satımı yapan galericilerin şehir dışına taşınması zorunlu hale gelmişti. Biz de genelge doğrultusunda 2’inci el oto alım satımı yapan galericileri tek çatı altında toplamayı amaçladık. Galericiler Sitesi sayesinde sanayi bölgesindeki iş potansiyelinin canlanacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 60 bin metre karelik alanda yapımına başlanan Galericiler Sitesi’nde 96 satış birimi, 1 idari bina, 2 Teknik Servis Bölümü ve 1 Güvenlik Odası olacak. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.