Antalya’da Plaj Ve Su Parklarından Renkli Görüntüler

Antalya’da Plaj Ve Su Parklarından Renkli Görüntüler

Antalya’da hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, deniz ve su parklarına akın etti.Hava sıcaklığının 27 dereceye yükseldiği turizm kenti Antalya’da tatil yapan yerli ve yabancı turistle...

Antalya’da hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, deniz ve su parklarına akın etti.

Hava sıcaklığının 27 dereceye yükseldiği turizm kenti Antalya’da tatil yapan yerli ve yabancı turistlerin adresi, deniz ve su parkları oldu. Okulların kapanmasıyla birlikte lise ve dengi okul öğrencileri de bir yılın yorgunluğunu atmak için su parklarına koştu. Su parklarında ağırlıklı misafirlerin Rus olması dikkat çekti. Ruslar, eşleri ve çocuklarıyla dalga havuzu ve kaydıraklarda gönüllerince eğlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında geçen yıl halka ücretsiz olarak açılan Konyaaltı plaj ünitelerinde ise bu yıl yeni bir uygulama başlatıldı. Geçen yıl ücretsiz verilen şezlong ve şemsiyelerin geri gelmemesi ve kırılması nedeniyle bu yıl, bu uygulamanın yerini demir direkler üzerine çekilen brandalar aldı.

Su parkında zaman geçiren Fatma Nur, okulların tatil girdiğini belirterek, bir yılın ders yoğunluğunu arkadaşlarıyla birlikte havuz ve denizde eğlenerek geçirdiklerini belirtirken, Rus turist Darya Kazantseva ise Antalya’nın çok güzel bir şehir olduğunu söyleyerek, "Antalya’ya bir kez gelmiştim. Ama uzun yıllardır gelmiyordum. Rusya Antalya kadar sıcak değil. Antalya’da tatilde çok güzel zaman geçiyor" dedi.

Ailesi ile birlikte Rusya’dan tatile gelen Kude İarova Elena da, "Antalya’ya daha önce birkaç kez geldik. Antalya güzel bir yer. 10 günlüğüne geldik. Zamanımız tamamını deniz, havuz ve sauna alışverişte geçiriyoruz. Bugün havuzda eğleniyoruz. Antalya’nın en çok denizini seviyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.