Babasının tabutunda son veda !

Babasının tabutunda son veda !

Diyarbakır'da şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nu 15 bin kişi uğurladı.

Babasının tabutunda son veda!

babasinin-tabutunda-son-veda-50819-1g.jpg

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun Türk bayrağına sarılı naaşı Ordu'nun Ünye İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze aracıyla, konvoy eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na getirildi.
babasinin-tabutunda-son-veda-50819-4g.jpg

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu, memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi 23 yaşındaki Özlem Efiloğlu, "Beni de yanına al aşkım" diye ağıtlar yaktı.


Burada şehit Efiloğlu için helallik alınıp dua edildi. Buradaki cenaze törenine Ordu'da bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekilleri, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Enver Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.