Bodrum Katında Boğularak Ölen Baba Ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bodrum Katında Boğularak Ölen Baba Ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri’de dün akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası bodrum katlarındaki evinde boğularak can veren baba ile kızı son yolculuğuna uğurlandı.Edinilen bilgilere göre, Danışment Gazi Mahallesi C...

Kayseri’de dün akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası bodrum katlarındaki evinde boğularak can veren baba ile kızı son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgilere göre, Danışment Gazi Mahallesi Canlı Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda yağan sağanak yağmur bir anda 2 katlı binanın bodrum katını su ile doldurdu. Bu sırada evde bulunan iki çocuktan biri ailesi tarafından dışarı çıkartılırken, 1 yaşındaki Marian Mansur’u kurtarmak için su dolu eve giren baba Cemil Mansur (41), kızını kurtarmaya çalışırken boğuldu. Komşuları evin kapısını kırarak baba ve 1 yaşındaki bebeği dışarı çıkarttı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri baba Cemil Mansur’u Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 1 yaşındaki bebeği ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Baba ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası yaşamlarını yitiren baba ile 1 yaşındaki kızının cenazesi önce evlerinin önüne getirildi. 1 yaşındaki bebeğin cansız bedeni evin içerisine getirilerek anneye gösterildi. Anne sinir krizi geçirdi. Olay yerine ayrıca 25. Dönem Milletvekili seçilen Çetin Arık da gelerek, hayatını kaybeden baba ve bebeğin yakınlarına başsağlığı diledi.

Cemil Mansur ve kız bebeği Marian Mansur’un cenazeleri daha sonra Boydak Camii’ne getirildi. Camide kılınan cenaze namazının ardından baba ve kızı Argıncık kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.