Eskişehir’de Mobesa Kameralara Yansıyan Trafik Kazaları

Eskişehir’de Mobesa Kameralara Yansıyan Trafik Kazaları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde mobesa kameralara yansıyan trafik kazalarıyla ilgili görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı.Kurumun resmi sosyal paylaşım sayfasında yayınlanan ve bas...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde mobesa kameralara yansıyan trafik kazalarıyla ilgili görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

Kurumun resmi sosyal paylaşım sayfasında yayınlanan ve basın mensupları ile de paylaşılan görüntülerde, şehrin çeşitli cadde ve sokaklarında gündüz veya geçe yaşanan trafik kazalarından enstantaneler yer aldı. Kazalarda çoğunlukla dikkatsizlik ve aceleciliğin ön planda olduğu gözlemleniyor. İlk görüntülerde dikkatsiz ve kontrolsüz bir şekilde yolun karşısına geçmeye çalışan iki arkadaştan biri, yaptıkları yanlışlığı ark edip gelen aracı görünce çekerek kurtarmaya çalıştığı arkadaşı, otomobilin çarpması üzerine metrelerde havaya çıkıp sürükleniyor. Motosiklet ve bisiklet sürücülerinin dikkatsizliği, kurul tanımaz tavırları ve trafik ışıklarına uyamamaları yüzünden meydana gelen çok sayıda kaza görüntülere yansıyor. Kucağındaki bebek taşıyan bir kadınla yaya geçidinden geçmeye çalışan bir vatandaş, öz öncesine kadar bekleyen otomobilin hareketi ile araç altında kalması çevrede büyük şaşkınlık yaşatıyor. Bir kamyonetin şehirdışı yolda kontrolden çıkıp karşı şeride çektikten sonra büyük şans eserir karşıdan gelen araca çarpmadan yol kenarındaki tarlaya sürüklenmesi dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.