Gaziantep’te 2 Polis Memurunu Tüfekle Yaralayan Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Gaziantep’te 2 Polis Memurunu Tüfekle Yaralayan Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Gaziantep’te 2 polis memurunu tüfekle yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan, daha sonra yakalanarak gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Gaziantep’te 2 polis...

Gaziantep’te 2 polis memurunu tüfekle yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan, daha sonra yakalanarak gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’te 2 polisi pompalı tüfekle ağır yaralayarak olay yerinden kaçan Sadık S., sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şahıs, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

2 POLİS MEMURU VURULMUŞTU

Olay, dün gece Güven Polis Merkezi önünde yaşandı. Hüseyin Y.’nin bıçaklanarak yaralanmasıyla sonuçlanan olaya müdahale eden polis memurları Abuzer Öztunç ve Nevzat Karabulut, gözaltına aldıkları zanlı Hakan S.’yi sağlık kontrolünden geçirmek için polis merkezinden çıkartarak araca bindirmek istedi. Emniyetten çıktıkları sırada Hüseyin Y.’nin arkadaşı olduğu öğrenilen ve yanında getirdiği pompalı tüfekle parkta bekleyen Sadık P., Hakan S. ve polis memurları Abuzer Öztunç ile Nevzat Karabulut’un üzerine ateş açtı. Olayda her iki polis memuru da sırtlarına isabet eden saçmalarla ağır şekilde yaralandı. Yaralı polis memurları, karakoldaki arkadaşları tarafından araçlarla Özel Deva Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sadık P. ise pompalı tüfeğini parka atarak kaçtı. Olay nedeniyle bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat polisi sevk edildi. Saldırıda kullanılan ve parka atılan pompalı tüfek ise yapılan incelemenin ardından emniyete götürüldü.

POLİS GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMANIN ARDINDAN ZANLIYI YAKALADI

Yaşanan olaydan sonra saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Saldırganın kimliğini belirleyen polisler, şahsın gidebileceği yerlerde araştırma yaptı. Şahıs, polisin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlı, buradaki ifadesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

POLİSLERİN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Öte yandan, hastaneye kaldırılan ve ameliyat edilen polis memurlarından Abuzer Öztunç’un yoğun bakım servisine alındığı öğrenilirken, diğer polis memuru Nevzat Karabulut’un da ameliyata alındığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.