Hayatını Kaybeden Meslektaşlarını Anmak İçin Futbol Turnuvası Yaptılar

Hayatını Kaybeden Meslektaşlarını Anmak İçin Futbol Turnuvası Yaptılar

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ilkbahar halı saha futbol turnuvası bu kez merhum meslek mensupları Ünal Akar ve Abdullah Bakkaloğlu ad...

Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ilkbahar halı saha futbol turnuvası bu kez merhum meslek mensupları Ünal Akar ve Abdullah Bakkaloğlu adına yapıldı.

Merhum Ünal Akar ve Abdullah Bakkaloğlu adına yapılan turnuvaya, Ünal Akar ve Abdullah Bakkaloğlu’un aileleri de katıldı. Turnuvada duygulu anlar yaşayan aileler Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası bu duygulu anı yaşattıkları için teşekkür etti. 2 ay süren turnuva sonucu finallerde bütün rakiplerini yenerek şampiyonluğu elde eden Defterdarlıkspor Kupayı Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay’ın elinden aldı.

Turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, her yıl sonbahar ve ilkbaharda hayatını kaybeden meslek mensupları adına futbol turnuvaları düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi:

”Hem ölenlere bir dua okuyor, Allahtan rahmet diliyoruz hem de spor etkinliklerinde meslek mensuplarının birlik ve dayanışması için spor gibi çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Meslek mensuplarımızın bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.