İzmir’de son dakika! İşte İzmir depremi ölü ve yaralı sayısı…

İzmir’de son dakika! İşte İzmir depremi ölü ve yaralı sayısı…

İzmir'de Bakan Murat Kurum'un verdiği son dakika bilgisine göre vefat sayısı 83'e çıktı…İşte tüm Türkiye’yi sarsan İzmir depremine dair son durum ve ölü-yaralı sayısına ilişkin son dakika haberleri..

Seferihisar merkezli depremin ardından hem zemin gevşekliği hem de dayanımı düşük binalar nedeniyle yıkımın yaşandığı İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Seferihisar merkezli depreme ilişkn gelen son habere AFAD tarafından İzmir'de son duruma ilişkin yapılan açıklamada 83 vatandaşın hayatını kaybettiği, 962 vatandaşın yaralandığı belirtilirken, 219 kişinin de tedavisinin devam ettiği kaydedildi. Yaralıların arasında durumu ağır olanlar da var ancak 743 vatandaşımız da tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.
 

İZMİR'DE SON DAKİKA: 83 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
İzmir depremindeki ölü yaralı sayısına dair AFAD'dan alınan son bilgilere göre 83 vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ilk birkaç saatinde 11'i geçmeyen ve tüm Türkiye'nin artmaması için dua ettiği ölü sayısı depremin ardından geçen 3 gün sonrasında arama çalışmaları ile bulunan vefat etmiş vatandaşlarımızla bu noktaya geldi.
 

YARALI SAYISI 962
Depremde yaralananların toplam sayısı 962 olarak kaydedilirken 743 kişinin hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. 219 vatandaşın ise hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Tedavisi devam eden vatandaşların arasında 8'inin durumunun ağır olduğu bilgisi var.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada "SAKOM'dan alınan bilgiler ışığında göre 79 vatandaşımızın vefat ettiği teyit edildi" denildi.
 

8 BİNADA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Öte yandan İzmir'de yıkılan 12 binanın 8'inde arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.