Karacasulu Seher'den 3 gündür haber alınamıyor

Karacasulu Seher'den 3 gündür haber alınamıyor

Buharkent’te yaşayan abisi Emrah Bilgili’nin yanına gezmeye giden Karacasulu Seher Sultan Bilgili’den 3 gündür haber alamayan ağabeyi Talip Bilgili, sosyal medya hesabındaki takipçilerinden yardım istedi.

Kız kardeşini bulmak için sosyal medyadan yardım arayan Bilgili, “Kız kardeşim kayıp. Hayatından endişe ediyoruz. Yeter ki iyi olduğunu bilelim” dedi.

Nargedik Mahallesi Muhtarı Süleyman Gezer’in oğlu Hüseyin Gezer ile bir buçuk yıl önce kaçıp evlenen ve Ramazan Bayramı arifesinde de boşanan 22 yaşındaki Seher Sultan Bilgili, geçen cumartesi günü Buharkent’ye yaşayan ağabeyi Emrah Bilgili’nin yanına gitti. Akşam "Arkadaşıma gidiyorum" diye evden ayrılan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Üç gündür kayıp kardeşinin hayatından endişe ettiğini söyleyen diğer kardeşi Talip Bilgili, “Yengesiyle misafirliğe gitmiş. Orada bir telefon gelip evden çıkmış. Arkasından bakmışlar. Bir arabaya binip gittiğini görmüşler. Daha sonra ağabeyim Emrah gece eve geldiğinde aramış. Ağabeyime 'beni merak etmeyin kız arkadaşımdayım' demiş. Ertesi günü arkadaşını aradık görmediğini söyledi. O günden beri haber alamıyoruz” diye konuştu.
 
BOŞANDIĞI KOCASINA SORDULAR

Kız kardeşinin bayram arifesinde eşinden boşandığını söyleyen Bilgili, “Belki boşandığı kocasına geri dönmüştür diye düşündük. Araştırdık ancak eski eşi aralarında her şeyin bittiğini ve görmediğini söyledi. Polise gittik, yaşı ergen olduğu için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ancak kendi isteğiyle kaçıp gittiyse diyecek sözümüz yok. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyoruz. Hayatta mı, değil mi bilmek istiyoruz. İyi olduğunu bilelim yeter. İnsanlık namına gören bilen duyan varsa arasın bize haber sersin” diye konuştu.

Kızın boşandığı kocası Hüseyin Gezer ise "Seher kayıp falan değil. Hayatını yaşamak için evden ayrılıp, polisi de arayarak beni aramayın demiş. Çocuk değil elbette hayatını istediği gibi yaşayabilir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.