Kemer’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kemer’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.D-400 Karayolunun Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi bölümünde sabaha karşı 05:00 sıralarında meydana ge...

Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

D-400 Karayolunun Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi bölümünde sabaha karşı 05:00 sıralarında meydana gelen kazada, taksicilik yaptığı öğrenilen Bahri K.’nın kullandığı 07 AY 860 plakalı araç, henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak 30 metre derinlikteki dere yatağına uçtu. Kazada, araçta bulunan Oktay Barış (47) ve sürücü Bahri K.(41) ağır yaralandı.

Kayalar üzerine düşen araçtan sürünerek çıkan yaralılardan Bahri K., iddiaya göre cep telefonuyla jandarmayı aradı ancak kazanın şoku ve dere yatağında çevreyi görememeleri sebebiyle kaza yerini tam olarak tarif edemedi. Kazazedelere ulaşmak için harekete geçen kurtarma ekipleri, kaza yerine 2 saatte ulaşabildi.

Kurtarma ve sağlık ekipleri başında ve vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Bahri K.’ı Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, Oktay Barış’ın araçtan bir iki metre uzakta hayatını kaybettiği tespit edildi. Barış’ın cenazesi Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Kemer Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturmaya başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.