Kızılay Başkanı Kınık AK Partili Milletvekilini çıldırttı!

Kızılay Başkanı Kınık AK Partili Milletvekilini çıldırttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kızılay'ın Ahbap derneğine çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Kınık'ın Şahan Gökbakar'a yazdığı paylaşımı alıntılayan Turan, "Bu nasıl bir üslup?" dedi.

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 6 Şubat'taki 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından Kızılay'ın Ahbap Derneği'ne çadır sattığı ortaya çıkmış ve bu nedenle Kızılay Başkanı Kerem Kınık, tepkilerin odağına oturmuştu. Oyuncu Şahan Gökbakar ile bir süredir twitter üzerinden söz düellosuna giren Kınık, son olarak şu paylaşımı yaptı: "Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel'in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme."

"Sadece işinize odaklansanız artık!"

Kerem Kınık ve Şahan Gökbakar'ın söz düellosuna AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tepki gösterdi. Kınık'a yönelik konuşan Turan, "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" dedi.

whatsapp-image-2023-04-02-at-15-03-44.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.