Lufthansa Filolarını Yeniliyor

Lufthansa Filolarını Yeniliyor

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, filolarını yenilemek için günde 1 milyon Euro yatırım yaptıklarını belirterek, 1 Ekim’den itibaren ekonomi sınıfında yeni f...

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, filolarını yenilemek için günde 1 milyon Euro yatırım yaptıklarını belirterek, 1 Ekim’den itibaren ekonomi sınıfında yeni fiyatlandırma başlatacaklarını söyledi.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Atatürk Havalimanı’nda, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) üyelerinin katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Lufthansa Afrika ve Güneydoğu Avrupa Grup İletişim Başkanı Tal Muscal da katıldı. Lufthansa’nın Türkiye’deki hamleleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Löcherbach, ekim ayı itibariyle başlayacak yeni konseptle ilgili de detaylar aktardı.

“ALMANYA’DAN GELEN TURİST SAYISI ARTIYOR”

Löcherbach, yaz sezonunda Bodrum ve Antalya uçuşlarında yoğunluk yaşandığını ifade ederek, "Lufthansa olarak filomuzu yenilemek için günde 1 milyon avro yatırım yapılmaktadır" dedi. Almanya’dan Türkiye’ye turist akışının arttığını dile getiren Löcherbach, Bodrum-Frankfurt ile Bodrum-Münih uçuşlarının sürdüğünü kaydetti.

“BİLET FİYATLARINA DÜZENLEME GELECEK”

Löcherbach, 1 Ekim’den itibaren ekonomi sınıfında yeni fiyatlandırma başlatacaklarını da açıkladı. Yolcuların ihtiyaçları doğrultusunda tarifeler hazırladıklarını ifaden eden Löcherbach, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Light tarif dediğimiz tarife en uygun olanı. Burada 8 kiloluk bir el bagajı, tabii ki koltuğun yanı sıra bir hafif yiyecek ve içecek var. Eğer A’dan B’ye uçuş olarak baktığınızda bu aslında uygun bir sınıf olacak. Eğer bagaj vermek istiyorsanız, biraz esneklik istiyorsanız o zaman klasik tarife uygulanacak. Bu sizin seçiminiz olabiliyor. Bu sınıfta da bir bagaj verme hakkınız var. Aynı zamanda da biletin değişim imkanı var. Son seçenek ise ’full flex’ dediğimiz tarifedir. Burada da bileti iade etme imkanınız oluyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.