Muğla’da Bir Sağlık Memuru, Hasta Yakını Tarafından Darp Edildi

Muğla’da Bir Sağlık Memuru, Hasta Yakını Tarafından Darp Edildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir sağlık memuru hasta yakını tarafından darp edilirken, olay sonrası kaçmaya çalışan saldırgan şahıs ayağını kırdı.Olay, Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana ge...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir sağlık memuru hasta yakını tarafından darp edilirken, olay sonrası kaçmaya çalışan saldırgan şahıs ayağını kırdı.

Olay, Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana geldi. Görevli sağlık memuru Serhat A. ile acil servise sünnet pansumanı için getirilen çocuğun annesi arasında, çocuğun acı çektiği iddiasıyla sözlü tartışma başladı. Pansumanı tamamlanan çocuk ve annesinin hastaneden ayrılmasından kısa süre sonra, çocuğun babası G.D. hastaneye gelerek, sağlık memuruna acil servis önünde saldırdı. G.D. tarafından yumruklanan sağlık memuru Serhat A. yere düşerken, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Sağlık memurunu yaralayan G.D. daha sonra kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin dur ihtarına da duymayan G.D., hastanenin arkasında bulunan merdivenlerden inerken düşerek bacağını kırdı. Polislerce gözaltına alınan G.D. özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Sağlık memuru Serhat A., acil servisin önünde telefonla konuşurken bir anda bir kişinin kendine saldırdığını belirterek, "Suratıma vurmasıyla yere düştüm. Ayak ve kollarımda çeşitli yaralar meydana geldi. Olaydan sonra üç gün iş göremez raporu aldım. Bir hastayı tedavi ettikten sonra acil servis önünde tanımadığım bir kişi tarafından saldırıya uğradım. Ne olduğunu anlamadım. Daha sonra olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri yakalamaya çalışırken düşerek bacağını kırdı. Başka bir hastanede tedavi altına alındı" dedi.

Yapılan saldırının gerçek nedenini sonradan öğrendiğini belirten Aksoy, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bir çocuğun sünnet pansumanını yaptım. Bu işlemi yaptığım sırada çocuk annesine ’canım acıdı’ dedi ve ardından da hastaneden ayrıldılar. Olayın ardından kadının eşi hastaneye gelerek beni darp ettiğini öğrendim."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.