Muğla’da Hollandalı Turist Kapkaç Kurbanı Oldu

Muğla’da Hollandalı Turist Kapkaç Kurbanı Oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Hollandalı kadın turist kapkaç kurbanı oldu.Marmaris’e tatile gelen Hollandalı kardeşler Leny Adriaanse (71) ve Maria Adriaanse (78), öğle saatlerinde Armutalan Mahallesi...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Hollandalı kadın turist kapkaç kurbanı oldu.

Marmaris’e tatile gelen Hollandalı kardeşler Leny Adriaanse (71) ve Maria Adriaanse (78), öğle saatlerinde Armutalan Mahallesi’ndeki bir parka gitti. İki kardeş parkta otururken, arkalarından yaklaşan 18-20 yaşlarındaki bir kişi, Maria Adriaanse’nin çantasını alarak kaçmaya başladı. Yaşadıkları olay karşısında şoka uğrayan Hollandalı kardeşler, vatandaşların yardımıyla polise haber verdi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Leny Adriaanse, gazetecilere yaptığı açıklamada, çantada gözlük, telefon gibi kişisel eşyalar ile 280 avro ve bir miktar Türk Lirası bulunduğu söyledi. Kendi çantası çalınmadığı için mutlu olduğunu belirten Adriaanse, "Çünkü kardeşimin çantasında fazla para yoktu. Pasaportlarımız ve paralar benim çantamdaydı. Çantanın çalınmasına üzüldük ama fiziki bir zarar görmediğimiz için şanslıyız. Dünyanın her yerinde kötü ve iyi insanlar var. Geriye kalan bir haftalık tatilimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

İfadelerine başvurulmak üzere Marmaris Polis Merkezi’ne götürülen Adriaanse kardeşler, polislerin hırsızı yakalayacağına inandıklarını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.