Önce ’Karne’ Heyecanı, Sonra ’Sünnet’ Heyecanı

Önce ’Karne’ Heyecanı, Sonra ’Sünnet’ Heyecanı

Edirne’de, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte 57 bin 133 öğrenci karnesini aldı. İlkokul ikinci sınıf öğrencisi Emir Hot ise sünnet kıyafetleriyle önce okula gelip karnesini...

Edirne’de, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte 57 bin 133 öğrenci karnesini aldı. İlkokul ikinci sınıf öğrencisi Emir Hot ise sünnet kıyafetleriyle önce okula gelip karnesini aldı ardından da tarihi camileri gezmeye gitti.

2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte üç aylık yaz tatiline giren öğrenciler bir kez daha karne heyecanı yaşadı. Yıl içerisinde verdikleri emeklerinin karşılığının yansıdığı karnelerini alan öğrencilerin bazıları sevindi bazıları ise üzüldü. Karne dağıtım töreninde öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Edirne Şükrüpaşa İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine, Edirne Vali Vekili Şenol Levent Elmacıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan katıldı.

SÜNNET KIYAFETİYLE KARNESİNİ ALDI

14 Haziran Pazar günü sünnet düğünü yapılacak olan ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Emir Hot ise sünnetlik kıyafetlerini giyerek okula geldi. Öğretmeninin elinden karnesini alan minik öğrenci Hot’un, sünnet düğünü öncesi gün içerisinde ailesi ile birlikte gelenekleri gereği kentte bulunan tarihi camileri ziyaret edeceği için okula sünnet kıyafetleriyle geldiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.