Sagopa Kajmer, Şarkılarını Eyüplü Liseliler İçin Söyledi

Sagopa Kajmer, Şarkılarını Eyüplü Liseliler İçin Söyledi

Eyüp Belediyesi, ilçedeki lise öğrencileri için üniversitelerin şenliklerini aratmayan bir mezuniyet töreni düzenledi. Gecede sahne alan Sagopa Kajmer, en güzel şarkılarını Eyüplü liseliler için söyle...

Eyüp Belediyesi, ilçedeki lise öğrencileri için üniversitelerin şenliklerini aratmayan bir mezuniyet töreni düzenledi. Gecede sahne alan Sagopa Kajmer, en güzel şarkılarını Eyüplü liseliler için söyledi.

Eyüp Belediyesi mezun olan liseliler için unutamayacakları bir mezuniyet töreni düzenledi. Eyüp Stadı’nda düzenlenen Mezuniyet Şölenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ve çok sayıda öğrenci ile aileleri katıldı. Üniversitelerin şenlikleri aratmayan mezuniyet programında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gençler için hazırlattığı yıllıkları öğrencilere dağıtarak başarı dileğinde bulundu.

SAGOPA KAJMER MEZUNLAR İÇİN SAHNE ALDI

Mezuniyet sevinci yaşayan liseliler için sahne alan Sagopa Kajmer, en güzel şarkılarını gençler için seslendirdi. Konser boyunca hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden öğrenciler bütün yılın stresini attı. Gençlere yönelik bir çok projeye imza atan Eyüp Belediyesi geri dönüşüme atık pil toplayarak en çok katkıyı sunan çevrecileri de programda ödüllendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.