Ziraat Bankası'ndan Demirören'e verilen kredi hakkında açıklama!

Ziraat Bankası'ndan Demirören'e verilen kredi hakkında açıklama!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Demirören Holding'e verilen 750 milyon dolarlık kredi hakkında konuştu.

TBMM Meclis Haber’de yer alan habere göre; Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonunda, bankanın ve bağlı ortaklıklarının 2017-2018 yıllarına yönelik milletvekillerinin sorularını cevapladı.

Türkiye'deki bankacılık sektörünün şeffaf, kurallar çerçevesinde işlediğini aktaran Çakar, Demirören Grubu'na verilen krediye yönelik sorulan sorulara şu yanıtı verdi:

"Ziraat Bankası ticarete, hizmete, enerji sektörüne, inşaata her sektöre kredi verdiği gibi medya sektörüne de kredi verebilir. Söz konusu firma da bu kapsamda kredilendirilmiş olan bir firmadır. Bu firmanın kredileri an itibarıyla Ziraat Bankasında canlı hesaplarda izleniyor. Ancak şunun altını özellikle çizeyim, Bankamız bu firmaya karşı da bütün müşterilerine olduğu üzere bankacılık usul ve esaslarının getirdiği çerçevede muamele edecektir. Bir kredi işlemidir, her kredi işleminin tabi olduğu bankacılıkta belirlenen kural seti ne ise o kural seti içerisinde biz kendilerine muamele edeceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.