Sınava Gireceği Okulu Karıştırdı

Sınava Gireceği Okulu Karıştırdı

Düzce’de üniversite giriş sınavının ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan genç kız, yanlış okula gelince imdadına polisler yetişti.Üniversite giriş sınavının ikinci basam...

Düzce’de üniversite giriş sınavının ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan genç kız, yanlış okula gelince imdadına polisler yetişti.

Üniversite giriş sınavının ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) maratonu tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de saat 10.00’da başladı. Sınav heyecanından sınava gireceği okulu karıştıran Handenur Ö. isimli öğrenci Düzce Meslek Yüksek Okuluna geldi. Kapıdan girmeye çalıştığı sırada görevliler tarafından yanlış geldiği söylenmesi üzerine genç kız panik oldu. Genç kızın imdadına okulda görevli polisler yetişti. Polis ekipleri çevirdikleri bir ticari taksi sürücüsü ile pazarlık edip genç kızın sınava gireceği okula yetiştirmesi istedi. Büyük bir heyecanla genç kız sınava gireceği okula gitmek için taksiye binerek Düzce Üniversitesine gitti.

SINAVA GİRERKEN TELEFONU ÇALDI

Bir genç ise sınava telefon ile girmeye kalktı. Binanın girişinde telefonu çalan genç polislerin uyarısı üzerine telefonu ailesine teslim ederek salana girebildi.

Aileler de sınava giren çocukları için Kuran’ı Kerim okudu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.